Cel mai bun cadou pentru un fotograf

Cel mai bun cadou pentru un fotograf

Ești și tu în pană de inspirație pentru ziua de naștere, Crăciun sau alte cadouri? Vă ajutăm noi în acest sens! Cel puțin cu selectarea unui cadou pentru un fotograf entuziast. Am alcătuit o listă cu cele mai bune cadouri pentru fotografi, care sunt potrivite chiar și pentru cei mai pretențioși fotografi. 


7 sfaturi pentru fotografia de iarnă

7 sfaturi pentru fotografia de iarnă

Iarna, cu pătura sa albă și atmosfera magică, oferă fotografilor o ocazie unică de a surprinde imagini care îți taie respirația. De la fulgii de zăpadă în cădere la peisajele înzăpezite, fiecare moment este plin de o frumusețe irepetabilă. Dar cum transformi această frumusețe în fotografii care îți taie respirația?


Ghidul filtrelor ND pentru începători

Ghidul filtrelor ND pentru începători

Filtrul ND înseamnă Neutral-Density (densitate neutră), cunoscut și sub numele de filtru gri cu densitate neutră. Acestea sunt un instrument indispensabil pentru fotografii care doresc să controleze expunerea și să obțină efecte creative atunci când fotografiază. Pentru începători, lumea filtrelor ND poate fi un pic misterioasă, dar în acest ghid detaliat vă vom oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a înțelege și a folosi aceste filtre în mod eficient.


Fotografie pe timp de noapte - Sfaturi și sfaturi

Fotografie pe timp de noapte - Sfaturi și sfaturi

Fotografierea peisajelor pe timp de noapte poate fi o provocare pentru începători. Majoritatea fotografilor consideră că lipsa luminii naturale este un factor negativ. Cu toate acestea, trebuie doar să știți câteva lucruri și vă veți pune rapid la punct. Citiți în continuare toate sfaturile și trucurile de care aveți nevoie pentru a stăpâni fotografia de peisaj nocturn.


Sony anunță deblocarea funcționalității anti-fake photo

Sony anunță deblocarea funcționalității anti-fake photo

Vești foarte interesante pentru cei care se confruntă cu problema autenticității fotografiilor. Dacă dețineți un aparat foto Sony, puteți aștepta cu nerăbdare o funcție de semnare criptografică a fotografiei, urmată de o verificare de către un server de certificare.