La Oehling, credem că este grozav să fim un facilitator în călătoria dumneavoastră către fotografii uimitoare. Să vă sprijinim oferindu-vă sfaturi, împărtășind experiențe, îndrumându-vă și consultându-vă cu privire la misiunile dvs. creative. Toate acestea sunt motivul pentru care ne bucurăm de imaginile dvs. ca și cum le-am fi insuflat noi înșine viață.

74 de ani în Germania și 8 ani în Republica Cehă

1949 a fost anul în care marca Oehling, fondată de Alfred Oehling, și-a început drumul în Mainz, Germania. Afacerea Foto Oehling GmbH s-a extins în Renania, Wiesbaden, Mainz, Frankfurt, Bad Kreuznach și Worms. Ulterior, cu o puternică activitate de vânzare prin corespondență, prin intermediul cataloagelor foto, în toată Germania și Franța. Foto Oehling GmbH a intrat pe piața cehă sub conducerea vizionară a lui Jörg Rossius în 1999. După anii de criză, din 2014, marca Oehling este deținută în proporție de 100% de proprietarii cehi, Fotoobchod, s.r.o. Din 2023, compania slovacă shop4u s.r.o. este proprietar 100% al mărcii Oehling și continuă să opereze un magazin electronic de fotografie de succes.

Istoria îndelungată a mărcii Oehling și încrederea pe care clienții fideli ne-au acordat-o de peste 70 de ani reprezintă un angajament și, mai presus de toate, o provocare în construirea unei afaceri de succes din care fiecare client își poate lua partea sa de succes.

25.000 de articole fotografice

Cel puțin aceasta este gama de produse strâns legate de fotografie pe care vi le putem oferi. În fiecare zi aflăm despre noile tendințe în materie de tehnologie și diverse echipamente foto și lucrăm din greu pentru a le pune la dispoziția clienților noștri.

Suntem aici pentru tine

Satisfacția dumneavoastră este ceea ce ne-a adus succesul, așa că nu există niciun motiv pentru a schimba ceva. Noi trebuie să lucrăm în continuare "doar" la satisfacția dumneavoastră. Lucrăm în fiecare zi pentru ca totul să funcționeze perfect. Ascultăm sugestiile dumneavoastră, încercăm, testăm, învățăm... în fiecare zi.

Viktorka a staré krabice k recyklaci

Echipa noastră

Toți cei cu care vorbiți, cei cu care vă consultați cu privire la achiziții, cei care pregătesc acest site sunt pasionați de munca lor. Încercăm să fim foarte aproape de dumneavoastră și să vă ajutăm cu problemele și provocările dumneavoastră fotografice.

În plus, cu o istorie de peste 70 de ani de OEHLING, avem mari oportunități și putere de negociere cu producătorii și furnizorii pentru oferte excelente de care puteți beneficia în fiecare zi.